Mailorder sneeuwklokjes 'In the green'


Van januari tot april verzenden we sneeuwklokjes 'In the green' zoals in Engeland. Wij hebben daarmee goede ervaringen. Betaling gebeurt door overschrijving of via PayPal.

U kan ze ook op de kwekerij komen bekijken en afhalen.

Advies nodig? Wij helpen u graag verder.

 

Sneeuwklokjes worden steeds per stuk verkocht, tenzij anders vermeld.

Onze zorgen


Sneeuwklokjes worden door ons in pot opgekweekt en met wortels, bladeren en soms bloemen (afhankelijk van de bloeitijd/verzendperiode) verzonden. In Engeland noemt men dit "in the green"De pot en de overtollige potgrond wordt verwijderd, waarna ze in plastic zakjes worden verpakt.

Voor de verpakking gebruiken we stevige kartonnen dozen en voldoende opvulmiddel zodat de planten in optimale omstandigheden worden verzonden.


Uw zorgen


Uitpakken
Haal zo snel mogelijk de planten uit de doos en geef ze een beetje water. Zo herstellen ze zich snel en makkelijk van de reis.

Indien u de planten niet onmiddellijk kan uitplanten, plaats ze dan op een beschermde, schaduwrijke plaats buitenshuis en zeker niet binnenshuis op kamertemperatuur.

Uitplanten
Het is de bedoeling dat de sneeuwklokjes bij ontvangst snel geplant worden. Bij vorst pot je ze beter op en plant ze wanneer de grond ontdooid is. Eenmaal in de grond uitgeplant zijn ze bestand tegen strenge vorst. 

Herplant de bollen op voldoende afstand van elkaar en zo'n 8 à 10 cm diep

Geef ze bij droogte veel water en hou ze aan de groei. Vanaf eind april vergeelt het blad en sterft het af. Pas het volgend voorjaar zijn de sneeuwklokjes ten volle te bewonderen, maar dan komen ze ook op alsof ze er altijd al gestaan hebben. In de jaren daarop zullen ze zich snel vermeerderen.

Reclamaties 
Mocht het pakket beschadigd bij u arriveren, gelieve de ontvangst dan te weigeren of digitale foto's van de schade naar ons door te mailen via info@coolplants.com.

Betaling

Betaling kan door:

Overschrijving op bank BE29 0014 5011 7664 (BIC GEBABEBB)
PayPal op cathy@alpenplanten.be
Afhalen en betalen op de kwekerij
Factuur (enkel voor bedrijven, met opgave van BTW nummer)

Verzending

Voor de verzending maken we gebruik van bpost, de Belgische post. Postbodes leveren de pakjes bij u af. Bent u niet thuis, dan stopt bpost een briefje in de bus met de vraag contact op te nemen met het dichtstbijzijnde postkantoor voor afhaling van uw pakket.

Tip : bent u zelden thuis, laat uw pakket dan afleveren op uw werk of bij bekenden die steeds thuis zijn. Op deze manier wordt vertraging van levering vermeden !

De verzendkosten omvatten de verpakking, de portkosten en de handelingkosten - inclusief BTW.

Planten worden enkel verzonden nadat de betaling of bewijs van betaling (mail) ontvangen werd.

Tijdens strenge vorst en de warme zomermaanden wordt niet verzonden.

De levertijd bedraagt 8 à 20 dagen - afhankelijk van de bestelde artikels en het afleveradres (land) .

Lees ook :